Bafta 2019, Kate Middleton magjeps me elegancën e saj

View Gallery
9 Photos
Bafta 2019, Kate Middleton magjeps me elegancën e saj
Kate Middleton 1

Bafta 2019, Kate Middleton magjeps me elegancën e saj
Kate Middleton 2

Bafta 2019, Kate Middleton magjeps me elegancën e saj
Kate Middleton 3

Bafta 2019, Kate Middleton magjeps me elegancën e saj
Kate Middleton 4

Bafta 2019, Kate Middleton magjeps me elegancën e saj
Kate Middleton 5

Bafta 2019, Kate Middleton magjeps me elegancën e saj
Kate Middleton 6

Bafta 2019, Kate Middleton magjeps me elegancën e saj
Kate Middleton 7

Bafta 2019, Kate Middleton magjeps me elegancën e saj
Kate Middleton 8

Bafta 2019, Kate Middleton magjeps me elegancën e saj
Kate Middleton 9

Kate Middleton, e shoqëruar nga bashkëshorti i saj Princ William, është shfaqur e mrekullueshme në 72 vjetorin e ceremonisë së dhënieve të çmimeve më të rëndësishme të kinemasë angleze, Bafta 2019.

Me një fustan të bardhë që i nxirrte zbuluar njërin sup e me vathë me margaritarë dhe diamantë të princeshë Dianës, eleganca e Dukeshës së Kembrixhit ka tërhequr si kurdoherë vëmendje edhe në Royal Albert Hall.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤