Bardot & Monroe janë takuar për të parën dhe të fundit herë në …..

Marilyn Monroe konsiderohej në vitin 1956 si aktorja më e bukur e botës, ndërsa Brigitte Bardot sapo kishte nisur të bëhej e njohur.

Në 29 tetor të po të njëjtit vit, sex-simbolet do të takoheshin për të parën dhe të fundit herë.

Ikona franceze e bukurisë ka rrëfyer se takimi i tyre ka ndodhur në tualetin e kinemasë Empire në Londër, vetëm pak minuta pasi Marilyn Monroe ishte prezantuar me mbretëreshën Elizabeta e II-të.

“U ndesha përballë me Marilyn. U përshëndetëm duke ulur kokën dhe nisëm të pudrosnim hundën, duke parë vjedhurazi njëra-tjetrën.

E pashë nga afër dhe ishte e mrekullueshme.Nuk do ta harroj kurrë atë moment!”– ka treguar Brigitte Bardot.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤