Bella Hadid është krenare që është myslimane

View Gallery
11 Photos
Bella Hadid është krenare që është myslimane
Bella-Hadid-9

Bella Hadid është krenare që është myslimane
Bella-Hadid-1

Bella Hadid është krenare që është myslimane
Bella-Hadid Kopertina

Bella Hadid është krenare që është myslimane
Bella-Hadid-1

Bella Hadid është krenare që është myslimane
Bella-Hadid-2

Bella Hadid është krenare që është myslimane
Bella-Hadid-1

Bella Hadid është krenare që është myslimane
bellahadid-gq01

Bella Hadid është krenare që është myslimane
bella-hadid-main

Bella Hadid është krenare që është myslimane
bella-hadid-editorial09-800x480

Bella Hadid është krenare që është myslimane
other-stars-showed-up-to-the-opening-night-of-the-festival-like-model-bella-hadid

Bella Hadid është krenare që është myslimane
bella-hadid-bikini-051016-5-413x560

Motra po aq e bukur e Gigit, Bella Hadid, në një nga intervistat e saj më të hershme ka thënë se është krenare për fenë të cilës i takon.

Supermodelja Bella Hadid tani është në çdo afishe, poster e kopertinë revistash, por nuk dihet ndoshta edhe shumë për yllin 21 vjeçar të modës.

Mes konflikteve mes qeverisë dhe imigrantëve myslimanë që jetojnë në Amerikë, ylli nuk mund të mos reflektojë në vetë rrënjët e saj si bija e një refugjati mysliman.

“Mohamed Hadid ka qenë gjithmonë fetar, dhe ai lutej gjithmonë me ne”, tha ajo.

“Unë jam krenare që jam myslimane”,ka thene ajo.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤