Bella Hadid shfaq linjat në Xhamajka

View Gallery
4 Photos
Bella Hadid shfaq linjat në Xhamajka
kkl1490017805

Bella Hadid shfaq linjat në Xhamajka
bella1490012079

Bella Hadid shfaq linjat në Xhamajka
bella-21490012087

Bella Hadid shfaq linjat në Xhamajka
bella-31490012095

Modelja Bella Hadid, ka shfaqur linjat e saj në një ujvarë të Xhamajkës.

Bella e cila është modele e Victoria’s Secret tregoi trupin e tij perfekt në një palë bikini të cilat janë ngjyrë trupi.

Ajo preferoi të shkoi në Xhamajka këtë vikend dhe bashkë me shoqet e saj ndau disa momente të këndshme.

Bella tregoi këmbët e gjata dhe barkun e shesht në ujërat e Xhamajkës.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤