“Bella Mafia”, kanadezet që u kapën me 95 kg kokainë

Në gusht të 2016 u përpoqën që të fusin në rrugë detare një sasi të madhe droge, me një vlerë prej 21 milionë dollarësh në Australi.

Por, autoritetet vendase ranë në gjurmët e tyre, të sinjalizuara më herët nga amerikanët.

Melina Roberce, 23 vjeç, Andre Tamine 64 pranuan se në bashkëpunim me pornostaren kanadeze Isabelle Lagace u përpoqën të fusnin në Sidnej 95 kilogramë kokainë të fshehur në katër valixhe.

Grupi i vajzave udhëtoi për 51 ditë në një traget turistik.

Roberce dhe Tamine, që të dyja shtetase kanadeze rrezikojnë burgun përjetë, ndërkohë që pornostarja Isabelle Lagace u dënua në nëntor me 4 vite e gjysmë burg për rolin e luajtur në trafik.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤