Ben Affleck: Alkooli pjesë e jetës sime, me fat që kam ish-gruan

View Gallery
12 Photos
Ben Affleck: Alkooli pjesë e jetës sime, me fat që kam ish-gruan
jennifer-garner

Ben Affleck: Alkooli pjesë e jetës sime, me fat që kam ish-gruan
jennifer-garner-ben-affleck

Ben Affleck: Alkooli pjesë e jetës sime, me fat që kam ish-gruan
ben-affleck-jennifer-garner-divorce-reunite-skiing-trip-pp

Ben Affleck: Alkooli pjesë e jetës sime, me fat që kam ish-gruan
ben-affleck-jennifer-garner-021716-620x413

Ben Affleck: Alkooli pjesë e jetës sime, me fat që kam ish-gruan
ben-affleck-jennifer-garner

Ben Affleck: Alkooli pjesë e jetës sime, me fat që kam ish-gruan
ben-affleck-jennifer-garner (1)

Ben Affleck: Alkooli pjesë e jetës sime, me fat që kam ish-gruan
e05e1370-1f73-11e5-b620-b3de1977e86b_Ben-Affleck-Jennifer-Garner-Daredevil-premi

Ben Affleck: Alkooli pjesë e jetës sime, me fat që kam ish-gruan
rs_634x1024-150630134714-634.3romance-rewind-ben-affleck-jennifer-garner-divorce

Ben Affleck: Alkooli pjesë e jetës sime, me fat që kam ish-gruan
Jennifer-Garner-kopertina

Ben Affleck: Alkooli pjesë e jetës sime, me fat që kam ish-gruan
jennifer-garner-1

Ben Affleck: Alkooli pjesë e jetës sime, me fat që kam ish-gruan
Jeniffer Garner

Ben Affleck: Alkooli pjesë e jetës sime, me fat që kam ish-gruan
jennifer-garner

Ben Affleck ka folur hapur për varësinë e tij ndaj alkoolit dhe e ka cilësuar publikisht ish-bashkëshorten e tij Jennifer Garner një nënë të jashtëzakonshme.

“Nuk më shqetëson të flas për alkoolizmin. Të qenurit i alkoolizuar është pjesë e jetës sime. Është diçka që unë e di”, tha aktori në “Today Show” në NBC’s, duke shtuar se pavarësisht kësaj është një baba i mirë.

“Megjithatë jam me fat që fëmijët e mi kanë një nënë të mrekullueshme. Ajo më ndihmon shumë që bashkëkujdesemi për ta.

Baballarët janë të rëndësishëm për fëmijët dhe është përgjegjësia jonë që të jemi atje për ta, të jemi të vetëdijshëm, të vëmendshëm, të jemi pjesë e jetës së tyre … të jemi njësoj si nënat e tyre”, u shpreh më tej Ben Affleck.

Aktori madje pranoi se e do ende yllin e Hollywood, duke thënë: “Sigurisht, ajo është e mrekullueshme!”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤