Besa Kokëdhima po përgatit rikthimin e fuqishëm me “Amor”

View Gallery
4 Photos
Besa Kokëdhima po përgatit rikthimin e fuqishëm me “Amor”
Besa Kokedhima

Besa Kokëdhima po përgatit rikthimin e fuqishëm me “Amor”
Besa 2

Besa Kokëdhima po përgatit rikthimin e fuqishëm me “Amor”
besa-kokedhima

Besa Kokëdhima po përgatit rikthimin e fuqishëm me “Amor”
besa 0

Ajo shfaqet rrallë në rrjetet sociale dhe ruan gjithmonë një imazh serioz dhe aspak zhurmëmadh, por herë pas here di të “godasë” me hitet e saj.

Edhe pse angazhimet artistike në muzikë apo koncerte të ndryshme nuk kanë munguar, Besa Kokëdhima ka kohë pa nxjerrë një hit të ri.

Këtë herë, këngëtarja e njohur ka vendosur të rikthehet më fuqishëm se kurrë!

Më anë të një videoje në Instagram, Besa na lajmëron për hitin e ri që del në treg së shpejti, “Amor”.

Duket se ai është realizuar në vende të ndryshme bregdetare, ndërsa vjen në version dy gjuhësh, shqip edhe anglisht. Shumë suksese për Besën!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤