Big Mama ‘braktis’ muzikën e moderimin, bëhet kuzhiniere

Big Mama përveç si këngëtare njihet edhe si femër e cila di të bëjë shumë gjëra të tjera.

Big Mama 1

Picture 1 of 2

Ajo e ka sfiduar vetën në moderim dhe ia ka dalë shumë mirë të bëhet një gazetare të cilën e duan dhe ndjekin publiku.

Por s’mund të dyshojmë se Bigi di edhe të gatuaj. Ajo së fundmi ishte pjesë e një emisioni ku mori rolin e kuzhinieres.

Imazhe nga atje ku shihet me veshje prej kuzhine ka publikuar vetë ajo në Instastory.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤