Bjonde dhe joshëse, zbulohet e dashura e zv/kryeministrit italian

View Gallery
8 Photos
Bjonde dhe joshëse, zbulohet e dashura e zv/kryeministrit italian
Virginia Saba 1

Bjonde dhe joshëse, zbulohet e dashura e zv/kryeministrit italian
Virginia Saba 2

Bjonde dhe joshëse, zbulohet e dashura e zv/kryeministrit italian
Virginia Saba 3

Bjonde dhe joshëse, zbulohet e dashura e zv/kryeministrit italian
Virginia Saba 4

Bjonde dhe joshëse, zbulohet e dashura e zv/kryeministrit italian
Virginia Saba 5

Bjonde dhe joshëse, zbulohet e dashura e zv/kryeministrit italian
Virginia Saba 6

Bjonde dhe joshëse, zbulohet e dashura e zv/kryeministrit italian
Virginia Saba 7

Bjonde dhe joshëse, zbulohet e dashura e zv/kryeministrit italian
Virginia Saba 8

Zbulohet lidhja e re e dashurisë së bashkëdrejtuesit të koalicionit që qeveris Italinë, i cili është njëkohësisht zv.kryeministër dhe ministër i Ekonomisë, Luigi Di Maio.

E dashura e tij e re është Virginia Saba, një ish gazetare e cila momentalisht po studion për teologji. Di Maio është fotografuar me 37-vjeçaren në Spanjë nga paparacët të përjavshmes “Chi”.

Saba e ka pranuar publikisht lidhjen e dashurisë me Luigi Di Maio. Ky i fundit, deri para pak muajsh, ishte në një lidhje dashurie me avokaten 36-vjeçare Giovanna Melodia.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤