Bob Dylan më në fund e ka pranuar Çmimin Nobel

bob-dylan-doesnt-need-a-nobel-prize-body-image-1476385147
Këngëtari amerikan Bob Dylan ka pranuar medaljen dhe diplomën e Çmimit Nobel për Letërsi për vitin 2016.

Kështu ka njoftuar Akademia Suedeze, duke mos dhënë më shumë detaje se kur është zhvilluar kjo ngjarje.

Dylan e ka pranuar këtë çmim në një takim privat me akademinë në Stokholm. Asnjë gazetarë nuk ka marrë pjesë në këtë ngjarje.

Dylan, 75-vjeç, është këngëtari i parë që ka fituar këtë çmim prestigjioz.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤