Brenda jahtit superluksoz të aktorit të njohur

View Gallery
10 Photos
Brenda jahtit superluksoz të aktorit të njohur
Jahti 1

Brenda jahtit superluksoz të aktorit të njohur
Jahti 2

Brenda jahtit superluksoz të aktorit të njohur
Jahti 3

Brenda jahtit superluksoz të aktorit të njohur
Jahti 4

Brenda jahtit superluksoz të aktorit të njohur
Jahti 5

Brenda jahtit superluksoz të aktorit të njohur
Jahti 6

Brenda jahtit superluksoz të aktorit të njohur
Jahti 7

Brenda jahtit superluksoz të aktorit të njohur
Jahti 8

Brenda jahtit superluksoz të aktorit të njohur
Jahti 9

Brenda jahtit superluksoz të aktorit të njohur
Jahti 10

Aktori i njohur nga Hong Kongu, Jackie Chan, i bëri vetes një dhuratë goxha të shtrenjtë.

63-vjeçari bëri të tijin njërin prej 2 jahteve luksozë të serisë ‘Ruying 125 all-GRP’, me gjatësi 38.1 metra.

Gjatë ceremonisë së marrjes në dorëzim të Jahtit nga ana e aktorit të famshëm, morën pjesë shumë politikanë, bankierë dhe yje të kinemasë.

Siç do të shikoni në fotot e fotogalerisë, bëhet fjalë për një jaht tepër luksoz, që mes shumë detajesh, disponon edhe një pistë për uljen e helikopterëve.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤