Bukuroshi që po çmend femrat anë e mbanë globit

View Gallery
8 Photos
Bukuroshi që po çmend femrat anë e mbanë globit
1-2031483026095

Bukuroshi që po çmend femrat anë e mbanë globit
2-1781483026098

Bukuroshi që po çmend femrat anë e mbanë globit
3-1601483026103

Bukuroshi që po çmend femrat anë e mbanë globit
4-1381483026108

Bukuroshi që po çmend femrat anë e mbanë globit
5-1241483026112

Bukuroshi që po çmend femrat anë e mbanë globit
6-931483026116

Bukuroshi që po çmend femrat anë e mbanë globit
22-01-2015_12-12-17_p-m

Bukuroshi që po çmend femrat anë e mbanë globit
24495-1

Jordan Barrett është një djalë i ri, mjaft i pashëm dhe me një të kaluar e prindër për të cilët nuk është dhe aq krenar. Ai është model dhe dy vite me pare është zgjedhur si “Top Modeli i Vitit” nga sajti Models.com.

Bukuroshi që po çmend femrat anë e mbanë globit është i biri i Adrian Barrett, një trafikanti droge, i cili ka pasur gjithmonë ndikim negativ tek djaloshi, deri në moshën 17-vjeçare, kur babai u arrestua nga policia dhe u dënua me 8 vite burg.

Tani 22-vjeçari Barrett është në qendër të vëmendjes mediatike dhe është spikatur falë fytyrës interesante e syve të akullt. Ai ka rënë në sy që në moshën 14-vjeçare teksa ishte në një dyqan dhe kërkonte një çakmak për të ndezur një cigare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤