Bukuroshja Kejvina braktis “Xingun”, konfliktohet me Ermal Mamaqin

View Gallery
16 Photos
Bukuroshja Kejvina braktis “Xingun”, konfliktohet me Ermal Mamaqin
Kejvina 1

Bukuroshja Kejvina braktis “Xingun”, konfliktohet me Ermal Mamaqin
Kejvina 1

Bukuroshja Kejvina braktis “Xingun”, konfliktohet me Ermal Mamaqin
Kejvina 7

Bukuroshja Kejvina braktis “Xingun”, konfliktohet me Ermal Mamaqin
Kejvina 6

Bukuroshja Kejvina braktis “Xingun”, konfliktohet me Ermal Mamaqin
Kejvina 5

Bukuroshja Kejvina braktis “Xingun”, konfliktohet me Ermal Mamaqin
Kejvina 4

Bukuroshja Kejvina braktis “Xingun”, konfliktohet me Ermal Mamaqin
Kejvina 3

Bukuroshja Kejvina braktis “Xingun”, konfliktohet me Ermal Mamaqin
Kejvina 2

Bukuroshja Kejvina braktis “Xingun”, konfliktohet me Ermal Mamaqin
Kejvina 1

Bukuroshja Kejvina braktis “Xingun”, konfliktohet me Ermal Mamaqin
Kejvina

Bukuroshja Kejvina braktis “Xingun”, konfliktohet me Ermal Mamaqin
Kejvina 6

Bukuroshja Kejvina braktis “Xingun”, konfliktohet me Ermal Mamaqin
Kejvina 5

Bukuroshja Kejvina braktis “Xingun”, konfliktohet me Ermal Mamaqin
Kejvina 4

Bukuroshja Kejvina braktis “Xingun”, konfliktohet me Ermal Mamaqin
Kejvina 1

Bukuroshja Kejvina braktis “Xingun”, konfliktohet me Ermal Mamaqin
Kejvina 2

Bukuroshja Kejvina braktis “Xingun”, konfliktohet me Ermal Mamaqin
Kejvina 3

Kejvina Kthella u bë pjesë e “Xing me Ermalin” në vitin 2017 dhe dalja e saj e parë në këtë emision bëri bujë të madhe për shkak të fustanit të kuq që u diskutua gjatë.

Që pas asaj puntate, Kejvina u kthye në vajzën më të komentuar në media e rrjete sociale.

Mirëpo mësohet se velina bjonde e ka braktisur emisionin në mes të sezonit për shkak të një konflikti me moderatorin Ermal Mamaqi.

Zbulohet se arsyeja e konfliktit ka qenë për shkak se Kejvina nuk ka marrë vëmendjen e duhur dhe dedikimin e duhur nga Ermal Mamaqi.

Për këtë arsye Kejvina ka vendosur të largohet nga emisioni më i dashur për shqiptarët “Xing me Ermalin”, aty ku mori edhe famën e madhe në Shqipëri.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤