Bukuroshja meksikane meriton më shumë se titullin e Miss-it

Yuselmi Kristal Silva Davila është bukuroshja meksikane dhe juriste e diplomuar, e cila është lindur më 26 dhjetor 1991.

Yuselmi-Kristal-Silva-Davila1

Picture 1 of 8

Kristal thotë se që nga fëmijëria ka ëndërruar të bëhet Miss Meksika dhe pas shumë viteve ia doli të ketë sukses. Përfundimisht kjo ëndërr bukuroshes meksikane iu realizua në vitin 2016.

Meksikania me flokë të zezë, duke iu falënderuar bukurisë së saj, me siguri se meriton më shumë se sa vetë titulli i Miss-it.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤