Camila Morrone, 21-vjeçarja që ka vjedhur zemrën e Di Caprios

View Gallery
11 Photos
Camila Morrone, 21-vjeçarja që ka vjedhur zemrën e Di Caprios
Camila Morrone 1

Camila Morrone, 21-vjeçarja që ka vjedhur zemrën e Di Caprios
Camila Morrone 2

Camila Morrone, 21-vjeçarja që ka vjedhur zemrën e Di Caprios
Camila Morrone 3

Camila Morrone, 21-vjeçarja që ka vjedhur zemrën e Di Caprios
Camila Morrone 4

Camila Morrone, 21-vjeçarja që ka vjedhur zemrën e Di Caprios
camila 8

Camila Morrone, 21-vjeçarja që ka vjedhur zemrën e Di Caprios
camila

Camila Morrone, 21-vjeçarja që ka vjedhur zemrën e Di Caprios
camila leonardo

Camila Morrone, 21-vjeçarja që ka vjedhur zemrën e Di Caprios
camila 4

Camila Morrone, 21-vjeçarja që ka vjedhur zemrën e Di Caprios
camila 3

Camila Morrone, 21-vjeçarja që ka vjedhur zemrën e Di Caprios
camila 2

Camila Morrone, 21-vjeçarja që ka vjedhur zemrën e Di Caprios
camila 1

“Don Zhuani” i Hollivudit, Leonardo Di Caprio po shijon së fundmi një romancë të bukur dhe intensive me Camila Morronen. Duke vërtetuar edhe njëherë faktin se Di Caprio nuk lidhet kurrë me vajza mbi 23-vjeç, po ju prezantojmë shkurtimisht fatlumen që ka arritur të vjedhë zemrën e yllit të kinematografisë.

21-vjeçarja është me prejardhje nga Argjetina. Ajo ka marrë pjesë deri më tani në dy filma (Bukowski dhe Death Wish), si dhe ka qenë pjesë e kopertinës së revistës “Vogue”.

Debutimi i parë i saj si modele ka qenë në vitin 2017, për koleksionin e turistëve të firmës Moschino . Çifti është pikasur për herë të parë në prill të 2018-ës, në festivalin amerikan të muzikës “Coachella”.

Camila Morrone është 21 vjeçe dhe ka bërë debutimin e saj si modele në vitin 2017, ndërsa ëndrra e saj është që të provojë kinemanë.

Por Camila është bërë lajm për diçka tjetër së fundmi. Ajo është prezantur si e dashura e një personazhi shumë të njohur dhe shumë të lakmuar në fakt, e Leonardo DiCaprio!

Dhe vërtetë DiCarpio nuk zhgënjen, por na prezanton me të dashurën e re, 23 vjet më të re se ai, me modelen Camila.

DiCaprio njihet si një ‘don zhuan’ i vërtetë dhe këtë e tregojnë edhe shfaqjet e tij në publik me shumë femra të bukura dhe të njohura.

Këtë rradhë fatlumja duket Camila!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤