Çanta e Meghan Markle në shitje, ky është çmimi

View Gallery
6 Photos
Çanta e Meghan Markle në shitje, ky është çmimi
Meghan

Çanta e Meghan Markle në shitje, ky është çmimi
Meghan 1

Çanta e Meghan Markle në shitje, ky është çmimi
Meghan Markle

Çanta e Meghan Markle në shitje, ky është çmimi
Meghan Markle 1

Çanta e Meghan Markle në shitje, ky është çmimi
Meghan

Çanta e Meghan Markle në shitje, ky është çmimi
meghan

Duket se përveç një fustani të saj të cilin e kishte në dispozicion për shitje javën e kaluar, Meghan Markle, tani po shet edhe çantën e saj.

Atë e kishte përdorur vetëm në “Polo 2018” ku kishte shkuar me princ Harryn dhe pjesëtarët tjerë të familjes mbretërore.

Çanta e saj blihet online për 35 dollarë, ndërsa ka të ngjashme të këtij versioni që shiten nga 30 dollarë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤