Autowomen

Autowomen

Kush nget? Anjeza

Edhe kur në shoqëri kanë djem. Çfarë do makine të kenë me vete. Shofere është gjithmonë ajo. Sepse i bën të tjerët të…

0 Shares

Kujdes! Shofere e re!

Arnita Beqiraj rrëfen eksperiencën e re në timon dhe vështirësitë që has gjatë rrugës. Kujdes! Shofere e re, por jo e…

0 Shares
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤