Dossier

Dossier

Të lirë në Spaç

Një vizitë nga afër e kampit-burg më famëkeq të regjimit diktatorial. Lugina e harruar mes malesh, godinat në gjysmë …

0 Shares

Horoskopi i ditës, 3 gusht

Dashi Në dashuri duhet të tregoheni më të qetë dhe të durueshëm, sidomos nëse jeni në pritje të konfirmimeve të rëndë…

0 Shares
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤