Editoral

A po njolloset drejtësia e re?

Të huajt e kanë ngritur lart stekën e pritshmërive për Reformën në Drejtësi. Shqipëria është mes grahmave të drejtësi…

0 Shares

Atdheu i Ronaldos?

Nga Erion Kristo Shqiptarët krenohen për shqiptarinë, por pak e duan atdheun. Për të kuptuar këtë nuk ka nevojë për s…

0 Shares

Lufta e re për Kosovën

Operacioni për zgjidhjen përfundimtare mes Kosovës dhe Serbisë ka nisur prej kohësh. Por tashmë duket se dikush ka ma…

0 Shares
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤