Editoral

Liria pa liri e Musine Kokalarit

Pjesë nga libri ‘Sonata e hënës’ mbi jetën e Musine Kokalarit, publikim i Shtëpisë Botuese ‘55’ Nga Eglantina Mandia …

0 Shares

Burrat, 8 marsi +364 ditë

Nga Briseida Andoni Në ditën e djeshme, veç debatit të modës tashmë festë/protestë, shumë vëmendje morën dhe burrat, …

0 Shares
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤