Editoral

Pse i bëjmë selfie-t?

Pse ka kaq shumë vlerë dhe pse është kthyer në modë? Arsye pafund, qëllime të ndryshme por po u teprua kthehet në obs…

0 Shares
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤