Gra Liderësh

Shtriga e Serbisë

Nga Enver Robelli Në moshën 76-vjeçare në Moskë ka vdekur Mira Markoviq, e veja e Sllobodan Millosheviqit – dhe gruaj…

0 Shares
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤