Madame Dekor

Një shtëpi me katër rrota

Një çift gjetën një autobus të vjetër shkollës dhe ajo çka bënë me të është e paimagjinueshme… Projektet e shtëpive m…

0 Shares
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤