Madame Dekor

Dekorime për Pashkët

Pashka (ose pashkët) është kremtimi më i madh i kalendarit liturgjik të Kishës Katolike dhe të kishave të tjera të kr…

0 Shares

12 kopshte gati të pamundura

Në çatinë e një qiellgërvishtësi, kapur në murin e kuzhinës, por edhe në hapësirën ose kasafortën e një banke, janë k…

0 Shares
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤