Çdo gjë në të bardhë: Një shikim vjedhurazi brenda apartamentit 12.8 milion $

tumblr_inline_o8xdk8QkmM1tm4x99_1280

Gwyneth Paltrow dhe ish-burri i saj, Chris Martin, e listuan si ish-banesa e tyre në New York City ka patur cmimin 14.250.000 $.

(Çmimi ka rënë kohët e fundit në 12,8 milion $.)

tumblr_inline_o8xdxwYFrl1tm4x99_1280tumblr_inline_o8xdxd7Srq1tm4x99_1280tumblr_inline_o8xdz4yMnS1tm4x99_1280tumblr_inline_o8xdyqRXyW1tm4x99_1280tumblr_inline_o8xdzeFJpb1tm4x99_1280tumblr_inline_o8xdycjSmo1tm4x99_1280tumblr_inline_o8xelycuYX1tm4x99_1280

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤