Çelësi i suksesit të aktores më të dashur: Mënyrë e thjeshtë për dukje rinore!

Dukjen e vet rinore gjatë karrierës shumëvjeçare bukuroshja Julia e mban me disa truqe relativisht të thjeshta.

Julia Roberts 2

Picture 2 of 2

Njëra ndër aktoret më të dashura, 50-vjeçarja Julia Roberts, ka zbuluar sekretin e dukjes së saj rinore dhe përse i shmang rrjetet sociale.

Kur është fjala për kurën e lëkurës, Julia nuk përmend kremrat dhe tretmanët e shtrenjtë.

“Uji është gjithçka” thotë Julia dhe shton që rol shumë të rëndësishëm ka edhe gjumi, i cili për shumicën e nënave është luksi më i madh.

Ylli i Hollywoodit ka përmendur edhe rrjetet sociale të cilat i shmang dhe ka zbuluar që ka aversion ndaj “natyrës narcise të selfit”.

Jemi bërë kultura e cila është aq vetëhulumtuese dhe aq vetëpromovuese, saqë e kalon çdo masë, thotë Julia.

“Me pak vetëkënaqësi do të kishim merituar më shumë admirim”, ka shtuar ajo.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤