Çfarë lloj gruaje jeni sipas muajit të lindjes

Zbuloni më shumë për karakterin tuaj nisur nga muaji i lindjes.

Janar

Të lindurat në Janar janë ambicioze, konservatore dhe tepër serioze. Ato nuk flasin për ndjenjat e tyre dhe rrallë herë i sheh të zemëruara. Në shoqërinë e tyre duan njerëz intelektualë që ndajnë pikëpamjet e njëjta për jetën.

Shkurt

Këto gra janë shumë romantike dhe duhen trajtuar me durim për shkak të ndryshimit të humorit. Jo të gjithë mund t’i kuptojnë, pasi fshaqin mendime abstrakte. Nëse i tradhëtoni, nuk do t’i shihni kurrë më me sy.

Mars

Gratë e lindura në këtë muaj kanë karizëm, bukuri tërheqëse dhe janë të përkushtuara e besnike. Kur dashurojnë, dashurojnë fort dhe sinqerisht.

Prill

Këto gra janë diplomate dhe kanë komunikim për tu adhuruar. Herë pas here ndihen xheloze për gjërat që mendojnë se i takojnë vetën atyre, megjithatë do t’ju bëjnë të ndiheni njeriun më i lumtur në planet.

Maj

Gratë e lindura në maj janë shumë këmbëngulëse dhe besnike ndaj parimeve të tyre, megjithatë, e kombinuar me karakterin e vështirë, ato bëhen të rrezikshme për çdo njeri që bie në dashuri me ta. Do ti kujtoni gjatë gjithë jetës.

Qershor

Ata janë shumë krijues dhe komunikues, vajzat kurioze. Por ata besojnë se kjo është e drejtë – të vërtetën më të mirë të thuhet në fytyrë, në vend që të flitet nga mbrapa. . Në dashuri janë lojtarë shumë të rrezikshëm. Burrat janë si lodra në duart e tyre.

Korrik

Këto vajza janë shumë të ndershme, nuk lejojnë askënd të afrohet pranë tyre dhe ajo cka i karakterizon më tepër është ana misterioze, inteligjenca dhe bukuria.Nuk i duan konfliktet dhe janë të sjellshme me të gjithë.Nëse kjo grua bie në dashuri me ju, gabimi më i madh do të jetë ta mashtronit. Konsiderojeni të humbur përgjithmonë!

Gusht

Një kombinim unik i zemrës dhe egoizmit të madh …!Mos dilni shumë me këto zonja, sepse herët a vonë ajo do të fitojë. Pavarësisht se janë të bekuara me një ndjenjë të pabesueshme humori, ata nuk lejojnë askënd të tallet me ta.Ato duan të jenë gjithmonë në qendër të vëmendjes dhe kurrë nuk vuajnë nga vëmendja e njerëzve.

Shtator

Vajzat e muajit Shtator janë të dashura, të disiplinuara, të bukura, por kurrë nuk e falin atë që do t’i tradhtojë.Kini kujdes që të mos i lëndoni, sepse ato do t’ju hakmerren.Nga ana tjetër ata janë shumë kritikuese ndaj partnerit dhe kërkojnë nga ai ti përmbushë të gjitha kërkesat e tyre.

Tetor

Gratë e lindura në tetor kanë demonstruar forcë dhe pavarësi. Ato kanë një karakter të hekurt, por gjithashtu janë shumë emocionale. Rrallë herë qajnë para njerëzve të tjerë. Ato janë të zgjuara dhe nuk e hapin shpirtin e tyre për të gjithë.

Nëntor

Zonja e nëntorit është gjithmonë një hap përpara të gjithë të tjerëve. Ato e njohin menjëherë një gënjeshtar. Ju nuk duhet të luani me këto gra sepse do të merrni fundin më të keq prej tyre. Një gjë e rëndësishme për tu ditur në lidhje me zonjat e nëntorit është se nëse nuk jeni gati për të dëgjuar të vërtetën, mos i pyetni kurrë për mendimin që kanë!

Dhjetor

Të lindura me shumë fat dhe gjithmonë të gatshme për të gjetur një mënyrë për të qenë fituese.Zakonisht, i duhet vetëm disa minuta për t’jua fituar zemrën.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤