Ciara, nënë për herë të dytë

View Gallery
4 Photos
Ciara, nënë për herë të dytë
a11477480763

Ciara, nënë për herë të dytë
France - Givenchy: Front Row - Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2016/2017

Russell Wilson and Ciara attend the Givenchy show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2016/2017 on March 6, 2016 in Paris, France.

Ciara, nënë për herë të dytë
a31477480768

Ciara, nënë për herë të dytë
a21477480766

Newlywed Ciara do të bëhet nënë për herë të dytë, pasi ajo është shtatzënë.

Këngëtarja është shtatzënë me burrin e saj Russell Wilson. Këtë e ka bërë të ditur vetë ylli përmes një fotoje të publikuar në Instagram.

“Në këtë ditëlindje shumë të veçantë, kam marrë dashuri pa fund nga miqtë dhe familja. Jam e lumtur dhe shumë e entuziazmuar se më në fund kam pranuar dhuratën më të madhe që Zoti mund të na ofrojë”, ka shkruar Ciara ku shihet në një fotografi bashkë me bashkëshortin e saj duke e mbajtur të dy barkun e këngëtares.

Ciara ka një djalë me reperin Future.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤