Çiftet që u interesojnë gjërat materiale ndahen më shpejt

Nëse festat e veçanta i festoni me dhurata nga më të shtrenjtat, marrëdhënies tuaj shumë shpejt mund t’i vijë fundi, thotë një studim. Ky studim i mbajtur nga Universiteti i Birgham zbuloi se çiftet më materialiste ishin më pak të lumtur me martesën e tyre.

Profesorët e këtij studimi thanë se çiftet duhet të shmangin nga fokusimi tek gjërat materiale dhe të shpenzojnë më shumë kohë për marrëdhënien e tyre. Duke parë vetëm gjërat materiale do të bëjë që çiftet të mos shikojnë si prioritet komunikimin, konfliktet apo intimitetin. Të gjithë duhet të vlerësojnë më shumë sjelljet e partnerit/partneres për të forcuar më tej martesën.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤