Dekori i shtëpisë, të cilin duhet ta zgjidhni

Të gjithë duam një shtëpi të bukur, të rehatshme, me shumë hapësirë, por e duam edhe të veçantë.

Por çfarë do ta bënte të veçantë shtëpinë tonë?

Po ju rendisim disa elementë, që mendojmë se ja vlejnë t’i keni në shtëpi…

Pllaka mermeri në Kuzhinë

BBrEe2l

Çdo gjë Trendy dhe të shtrenjta

BBrE3kH

Karrige të rehatshme ngrënie

BBrE3kx

Dritare pa perde

BBrE3kF

Letër muri

BBrEaPl (1)

Gjëra të bëra vetë

BBrEfKD

Xham mbrojtës për tavolinën

BBrDWhH

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤