“Delegacioni”, hap audicion për aktorë

auto_spm5284dd8feb97amontazpwsfbx1481623715

Audicioni do të mbahet me datën 16 dhjetor në ora 10:00, në Prishtinë.

Filmi “Delegacioni”, i mbështetur nga Qendra Kinematografike e Kosovës, në kategorinë e coo-produksionit minor, me skenar të Artan Minarolli, regji të Bujar Alimanit e producent Blerim Gjinovci, hap audicion për aktorë.

Audicioni është i hapur për aktorë profesionist dhe amatore të pasionuar pas kinemasë, ku kërkohen femra të moshës 25-60 vjeç dhe meshkuj të moshës 22-60 vjeç.

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në e tyre në shqip ku bëjnë pjesë data dhe viti i lindjes, një fotografi portret, numri i telefonit, email adresa, web me punët e juaja dhe video shtesë të punëve tuaja si aktorë. Aplikantët duhe ti dërgojnë dokumentat brenda datës 15 dhjetor në emailin [email protected]

Audicioni do të mbahet me datën 16 dhjetor në ora 10:00, në Prishtinë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤