Depp e padit për mashtrim, Amber: Ka tentuar të më marrë frymën

View Gallery
12 Photos
Depp e padit për mashtrim, Amber: Ka tentuar të më marrë frymën
Amber-Heard-1

Depp e padit për mashtrim, Amber: Ka tentuar të më marrë frymën
Amber-Heard - Depp

Depp e padit për mashtrim, Amber: Ka tentuar të më marrë frymën
johnny-depp-amber-heard-T

Depp e padit për mashtrim, Amber: Ka tentuar të më marrë frymën
2BFAA45400000578-3222728-Smitten_Johnny_Depp_52_and_Amber_Heard_29_looked_every_inch_the_-m-99_1441399877127

Depp e padit për mashtrim, Amber: Ka tentuar të më marrë frymën
Johnny-Depp-Amber-Heard-Venice-Film-Festival-2015

Depp e padit për mashtrim, Amber: Ka tentuar të më marrë frymën
johnny-depp-amber-heard-venezia-620x348

Depp e padit për mashtrim, Amber: Ka tentuar të më marrë frymën
johnny-depp-amber-heard-quietly

Depp e padit për mashtrim, Amber: Ka tentuar të më marrë frymën
depp_amber

Depp e padit për mashtrim, Amber: Ka tentuar të më marrë frymën

Depp e padit për mashtrim, Amber: Ka tentuar të më marrë frymën
johnny-depp-amber-heard-video-apology

.

Depp e padit për mashtrim, Amber: Ka tentuar të më marrë frymën
Hot-Johnny-Depp-Amber-Heard-Pictures

Depp e padit për mashtrim, Amber: Ka tentuar të më marrë frymën
amber-heard-johnny-depp-19e532f1-0256-42dc-b89d-973311467826

Aktorja Amber Heard i ka kërkuar gjykatës që të hedhë poshtë padinë prej 50 milionë dollarëshe të ngritur nga ish-bashkëshorti Johnny Depp, pas akuzave të saj për dhunë në familje.

Teksa ka përshkruar me dhjetëra raste të dhunës që Depp supozohet se ka ushtruar ndaj saj para dhe pas martesës, Amber është shprehur se ka siguruar dëshmi të reja që i mbështesin pretendimet.

Në dokumente cilësohet specifikisht se Depp e ka goditur, shtyrë, tërhequr për flokësh, si dhe ka tentuar t’i marrë frymën.

Ndonëse ylli i “Pirateve të Karaibeve” i ka mohuar akuzat, Amber ka publikuar foto me plagë në fytyrë dhe krahë.

“Johnny Depp abuzoi fizikisht dhe verbalisht ndaj Amber Heard”-tha avokati i saj Eric George në një deklaratë.

“Që nga divorci i tyre, Depp vazhdoi ta ngacmojë publikisht Heard dhe u përpoq të mohonte abuzimin e tij”– vijoi më tej ai.

Depp ka ngritur padinë 50 milionë dollarëshe ndaj Heard pasi e cilëson këtë të fundit si një mashtruese e cila ka shpikur çdo gjë për t’i bërë reklamë vetes dhe për të ngjitur shkallët e karrierës.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤