Destinacionet perfekte për një çift

View Gallery
24 Photos
Destinacionet perfekte për një çift
bergen norvegji

Destinacionet perfekte për një çift
Bibury Tourist Attraction, The Cotswolds, England

Destinacionet perfekte për një çift
giethoorn -holand

Destinacionet perfekte për një çift
paris -france-2

Destinacionet perfekte për një çift
paris -france

Destinacionet perfekte për një çift
bergen norvegji

Destinacionet perfekte për një çift
copenhagen-danimark-1

Destinacionet perfekte për një çift
copenhagen-danimark

Destinacionet perfekte për një çift
copenhagen-denmark

Destinacionet perfekte për një çift
cotswold-angli

Destinacionet perfekte për një çift
fiona-plaza-de-espaa

Destinacionet perfekte për një çift
giethoorn holand-2

Destinacionet perfekte për një çift
ljubljana-slloveni-1

Destinacionet perfekte për një çift
ljubljana-slloveni

Destinacionet perfekte për një çift
paris-franc-1

Destinacionet perfekte për një çift
praga-1

Destinacionet perfekte për një çift
praga-2

Destinacionet perfekte për një çift
praga

Destinacionet perfekte për një çift
rothenburg-gjermani-1

Destinacionet perfekte për një çift
rothenburg-gjermani-2

Destinacionet perfekte për një çift
rothenburg-germany

Destinacionet perfekte për një çift
seville-spain

Destinacionet perfekte për një çift
venic-itali-1

Destinacionet perfekte për një çift
venice-itali

Kur ka qenë hera e fundit që në mënyrë spontane keni vendosur të udhëtoni vetëm në çift? Pa menduar për fëmijët, për punën për shtëpinë.

Ajo çfarë më së shumti “vret” pasionin dhe duket se zbeh dashurinë është monotonia dhe rutina e ditëve.

Pranvera erdhi ndaj jepini vetes kënaqësinë që disa ditë të ngrohta të muajit mars apo kurdo qe të keni mundësi t’i kaloni me të dashurit e zemrës diku larg, vetëm ju të dy.

Me kaq shumë vende për të parë dhe për të vizituar kemi qendruar brenda Evropës e diku pak më në veri. Kemi zgjedhur dhjetë vendet perfekte për qetësi, romancë dhe dashuri pa fund.

Nga kryeqytete në disa province më poshtë do shihni 10 destinacione perfekte për një çift.

Pragë, Republika Ceke

Seville, Spanjë

Cotswold, Angli

Venice, Itali

Paris, Francë

Rothenburg ob der Tauber, Gjermani

Copenhagen, Danimarkë

Giethoorn, Holandë

Bergen, Norvegji

Ljubljana, Slloveni.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤