Dhoma e Ajkës si dhomë priceshash, Xhensila publikon pamjet…

View Gallery
3 Photos
Dhoma e Ajkës si dhomë priceshash, Xhensila publikon pamjet…
Xhensila 1

Dhoma e Ajkës si dhomë priceshash, Xhensila publikon pamjet…
Xhensila 2

Dhoma e Ajkës si dhomë priceshash, Xhensila publikon pamjet…
Xhensila 3

Megjithëse nuk ka preferuar asnjëherë të ndajë më ndjekësit e saj portretin e vajzës së saj, Xhensila së fundmi ka ndarë me të gjithë pamje nga dhoma e vogëlushes.

Ajo ka fotografuar veten tek koka e krevatit të Ajkës, i cili rrethohet me një vello dhe ka një kurorë të madhe mbi të, ndërsa muret janë të pikturuar me lule në nuanca rozë, leja dhe të kaltër, duke e bërë të duket si një dhomë princeshash.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤