Dizenjimi superluksoz i resortit të Leonardo DiCaprio

View Gallery
7 Photos
Dizenjimi superluksoz i resortit të Leonardo DiCaprio
3a5e079600000578-0-image-a-14_1479136525271-636x3561479149584

Dizenjimi superluksoz i resortit të Leonardo DiCaprio
3a4715c000000578-3934772-the_artists_renderings_for_leonardo_dicaprio_s_new_resort_on_a_s-a-1_14791377475141479149590

Dizenjimi superluksoz i resortit të Leonardo DiCaprio
3a4715c900000578-3934772-as_well_as_the_overall_plan_for_the_resort_the_new_renderings_sh-a-2_14791377874351479149597

Dizenjimi superluksoz i resortit të Leonardo DiCaprio
3a4715ce00000578-3934772-they_are_also_aiming_to_use_as_many_local_materials_as_possible_-a-3_14791377994881479149601

Dizenjimi superluksoz i resortit të Leonardo DiCaprio
2743e48300000578-3025074-image-a-8_14281020997081479149606

Dizenjimi superluksoz i resortit të Leonardo DiCaprio
2743e48800000578-3025074-image-a-6_14281020935001479149612

Dizenjimi superluksoz i resortit të Leonardo DiCaprio
2745df2000000578-3025074-image-a-4_14281133033351479149576

Leonardo DiCaprio është i fiksuar deri në detaje kur vjen puna për të luajtur një rol të ri në një film, dhe duket se ylli i Hollywood është po aq i dhënë në dizenjimin e hoteleve.

Planet e aktorit për resortin e tij të ri në një ishull të vogël pranë gjirit Belize, i cili pritet të hapet në vitin 2018, sapo janë zbuluar – dhe tregojnë përkushtimin e plotë e të qëndrueshëm të 42 vjeçarit.

Që kur imazhet e para u publikuan në prill të 2015, detajet tregonin një skemë për një platformë në formë harku me vila përreth ujit e shkëmbinj artificialë.

Leondardo DiCapro bleu Blackadore Cay në vitin 29015 për 1.75 milionë dollarë.Resorti është i frymëzuar nga rrënojat e lashta majane, dhe aktori planifikon të rehabilitojë zonën e prekur nga eriozioni ,në të cilën gjithashtu është “mbi-peshkuar”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤