Djalë apo vajzë? Ajola Xoxa së shpejti mama…

View Gallery
6 Photos
Djalë apo vajzë? Ajola Xoxa së shpejti mama…
Ajola Xoxa 1

Djalë apo vajzë? Ajola Xoxa së shpejti mama…
Ajola Erion

Djalë apo vajzë? Ajola Xoxa së shpejti mama…
Ajola Xoxa 2

Djalë apo vajzë? Ajola Xoxa së shpejti mama…
Ajola Xoxa

Djalë apo vajzë? Ajola Xoxa së shpejti mama…
Ajola Xoxa 3

Djalë apo vajzë? Ajola Xoxa së shpejti mama…
Ajola Xoxa 4

Ajola Xoxa është ndër më bukuroshet në Tiranë, por edhe bashkëshortja e kryebashkiakut.

Pas një dasme madhështore në Kalanë e Gjirokastrës vite më parë, tani kanë një lajm tjetër të mrekullueshëm.

Ajola Xoxa dhe Erion Veliaj presin të sjellin në jetë një fëmije.

Ajola është në muajin e gjashtë të shtatzënisë së shumë pritur pas një kohe relativisht të gjatë martese.

Gjatë pritjes që Erion Veliaj ka pasur sot në Bashkinë e Tiranës me aktorin e njohur turk Tolgahan Sayisman, ai ka folur për herë të parë në lidhje me shtatzëninë e bashkëshortes së tij.

“Në kohën e Skënderbeut mbilleshin pemë kur martohej një çift dhe kur lindnin fëmijët. Edhe unë do e nis këtë se e kam Ajolën në muajin e gjashtë të shtatzënisë. E kemi çun”, mësohet të jetë shprehur Veliaj.

Pritet që fëmija të vijë në jetë gjatë muajit tetor dhe sigurisht që është një ndër momentet më të shënuara për kryebashkiakun e Tiranës dhe bashkëshorten e tij.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤