Do të befasoheni me regjimin e tij: Një ditë nga jeta e aktorit të njohur

Mark Wahlberg është një nga aktorët më të njohur dhe të dashur në botë. Ai duket se e merr shumë seriozisht regjimin e tij.

Jo më kot, 47-vjeçari ka një trup për t’u adhuruar. Kur një fans e pyeti aktorin se sa herë bën stërvitje, ai publikoi të detajuar një ditë nga jeta e tij.

Gjithçka nis me zgjimin në orën 2.30 të mëngjesit dhe përfundon në orën 7:30 pasdite kur ai bie në gjumë. Aktori tha se i përmbahet në mënyrë shumë strikte kësaj agjende.

Dita tipike

2:30- zgjimi

2:45- koha e lutjeve

3:15- mëngjesi

3:40- 5:15- stërvitje

5:30- ushqim pas stërvitjes

6:00- dush

7:30- golf

8:00- ushqim i lehtë

9:30- terapi në dhomën e akullt

10:00- pak ushqim i lehtë

11:00- koha e familjes/takime/telefonata pune

1:00- dreka

2:00- takime/telefonata pune

3:00- marr fëmijët në shkollë

3:30- ushqim i lehtë

4:00- stërvitje

5:00- dush

5:30- darka/koha e familjes

7:30- gjumë

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤