Drejt fundit të pritjes së ëmbël, Markle merr befasishëm vendimin

View Gallery
5 Photos
Drejt fundit të pritjes së ëmbël, Markle merr befasishëm vendimin
meghan-markle 1

Drejt fundit të pritjes së ëmbël, Markle merr befasishëm vendimin
MOROCCO-BRITAIN-ROYALS-DIPLOMACY

Duchess of Sussex Meghan shakes hands with an artisan during a visit to the Kasbah of the Udayas near the Moroccan capital Rabat on February 25, 2019. (Photo by FADEL SENNA / AFP) (Photo credit should read FADEL SENNA/AFP/Getty Images)

Drejt fundit të pritjes së ëmbël, Markle merr befasishëm vendimin
meghan-markle 3

Drejt fundit të pritjes së ëmbël, Markle merr befasishëm vendimin
Meghan Markle 1

Drejt fundit të pritjes së ëmbël, Markle merr befasishëm vendimin
meghan

Meghan Markle është në ditët e fundit të pritjes së ëmbël dhe pikërisht për këtë arsye, ajo ka marrë vendimin për t’u larguar nga çdo dalje publike.

Dukesha e Sussex i ka dhënë fund të gjitha vizitave zyrtare, ka marrë lejen e lindjes dhe do të qëndrojë larg syrit të mediave.

Sikurse është thënë edhe më parë, dukesha pritet të lindë në muajin prill. Ndërkohë, kureshtja e mijëra personave vijon të intensifikohet përsa i përket gjinisë së foshnjes që pritet të vijë në jetë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤