Dukesha e Kembrixhit në pritje të fëmijës së tretë

Duka dhe Dukesha e Kembrixhit kanë njoftuar se presin fëmijën e tyre të tretë.

Mbretëresha dhe anëtarët e të dy familjeve thuhet se janë të kënaqur me lajmin.

Lajmi është njoftuar nga Kensington Palace.

‘Lartësitë e tyre Mbretërore Duka dhe Dukesa e Kembrixhit janë shumë të lumtur të njoftojnë se Dukesha e Kembrixhit pret fëmijën e tyre të tretë’. thuhet në deklaratën e Pallatit Mbretëror.

Çifti mbretëror Kate dhe Willim janë prindër të dy fëmijëve George 4 vjeç, dhe Charlotte 2 vjeç.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤