Dukesha e Kembrixhit nuk lejohet të nënshkruajë autografe

Dukesha e Kembrixhit nuk lejohet të nënshkruajë autografe për një arsye shumë të rëndësishme.
Kjo ka shumë kuptim.

Pas udhëtimeve zyrtare në Kanada, Australi dhe më së fundi në Poloni dhe Gjermani, Dukesha e Kembrixhit nuk është e huaj për të trajtuar qindra angazhime publike gjatë gjithë vitit.

Nga përshëndetjet e mirënjohësve, shtrëngimi i duarve me publikun dhe biseda me personalitetet presidenciale, Kate nuk tregon asnjë shqetësim nga shoqërimi me vendasit, duke u angazhuar në një bisedë të mprehtë për dy fëmijët e saj dhe duke treguar intrigë kur viziton Muzeun Historik Kombëtar ose në shfaqjen Chelsea Flower .

Megjithatë, përveç faktit që familja mbretërore është ndaluar të konsumojë ushqime të caktuara gjatë udhëtimeve jashtë vendit, ne sapo zbuluam se ka edhe një tjetër kusht kur bëhet fjalë për pjesëtarë të Familjes Mbretërore, që duhet të respektojë Dukesha.

Sipas Express, familjes mbretërore nuk u lejohet të nënshkruajnë autografe për tifozët për shkak të rrezikut të falsifikimit të nënshkrimit.

Pavarësisht se janë dorëzuar fotografi dhe aksesorë të tjerë për nënshkrime, mbretërorëve ju kërkohet të mos pranojnë të gjitha kërkesat për autografe, vërtetuar kjo me përgjigjen e Princit Charles : “Më falni, ata nuk më lejoni ta bëj këtë”.

Megjithatë, në modën e vërtetë Charles, ai e thyen atë rregull vetëm një herë kur ai nënshkroi një autograf për një viktimë të përmbytjeve shkatërruese në 2012, duke shkruajtur “Charles 2010” në një copë letre.

Ndërsa autografet mund të jenë të ndaluara për mbretërorët, duket se Monarku Britanik nuk ka probleme me familjen për selfiet me tifozët e tyre.

Për të qenë të drejtë, nëse do të kishim zgjedhjen e një firme apo selfie me Princin Harry, patjetër do të shkonim për këtë të fundit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤