Dukesha Kate viziton të plagosurit e sulmit terrorist në Londër

Dukesha e Kembrixhit, Kate Middleton ka vendosur që ti bëjë vizitë të plagosurve nga sulmi terrorist në Londër.

Dukesha Kate 1

Picture 1 of 11

Ajo ishte atje për ti dhënë mbështetje të gjithë personave që e pësuan nga sulmi i 3 qershorit. Gjatë vizitës së saj në spitalin King’s College, ajo tha: “Të përjetosh dy herë të njëjtën ngjarje, është dicka e pazakontë.”

Ndërkohë, të gjithë u lumturuan nga prezenca e pjesëtares më të fundit nga familja mbretërore, e cila përgëzoi stafin e spitalit për punën.

Nga sulmit terrorist mbetën 13 të plagosur të cilët arritën në spital në gjendje kritike dhe po marrin trajtim.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤