Dukesha Kate viziton të plagosurit e sulmit terrorist në Londër

Dukesha e Kembrixhit, Kate Middleton ka vendosur që ti bëjë vizitë të plagosurve nga sulmi terrorist në Londër.

Dukesha Kate 11

Picture 11 of 11

Ajo ishte atje për ti dhënë mbështetje të gjithë personave që e pësuan nga sulmi i 3 qershorit. Gjatë vizitës së saj në spitalin King’s College, ajo tha: “Të përjetosh dy herë të njëjtën ngjarje, është dicka e pazakontë.”

Ndërkohë, të gjithë u lumturuan nga prezenca e pjesëtares më të fundit nga familja mbretërore, e cila përgëzoi stafin e spitalit për punën.

Nga sulmit terrorist mbetën 13 të plagosur të cilët arritën në spital në gjendje kritike dhe po marrin trajtim.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤