Dukesha Kate viziton të plagosurit e sulmit terrorist në Londër

Dukesha e Kembrixhit, Kate Middleton ka vendosur që ti bëjë vizitë të plagosurve nga sulmi terrorist në Londër.

1FE4123D

Picture 2 of 11

6/12/2017 - The Duchess of Cambridge speaks to Team Leader Ellen (left, surname not given) during a visit to Kings College Hospital in south London where she met staff and patients who were affected by the terrorist attacks in London Bridge and Borough Market. (Photo by PA Images/Sipa USA) *** US Rights Only ***

Ajo ishte atje për ti dhënë mbështetje të gjithë personave që e pësuan nga sulmi i 3 qershorit. Gjatë vizitës së saj në spitalin King’s College, ajo tha: “Të përjetosh dy herë të njëjtën ngjarje, është dicka e pazakontë.”

Ndërkohë, të gjithë u lumturuan nga prezenca e pjesëtares më të fundit nga familja mbretërore, e cila përgëzoi stafin e spitalit për punën.

Nga sulmit terrorist mbetën 13 të plagosur të cilët arritën në spital në gjendje kritike dhe po marrin trajtim.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤