E kuqja e zjarrtë e fustanit dhe puthjeve të Melanias

View Gallery
5 Photos
E kuqja e zjarrtë e fustanit dhe puthjeve të Melanias
3d65ba0400000578-4238426-image-m-138_14874741650921487540662

E kuqja e zjarrtë e fustanit dhe puthjeve të Melanias
3d659cdd00000578-4238426-image-a-108_14874657103421487540650

E kuqja e zjarrtë e fustanit dhe puthjeve të Melanias
3d6576d100000578-4238426-image-a-98_14874650768881487540654

E kuqja e zjarrtë e fustanit dhe puthjeve të Melanias
3d659acb00000578-4238426-image-a-111_14874659862011487540658

E kuqja e zjarrtë e fustanit dhe puthjeve të Melanias
3d6553bd00000578-4238426-president_donald_trump_and_first_lady_melania_trump_arrive_for_a-a-49_14874632815351487540660

Shumë pikëpyetje ishin ngritur rreth vendndodhjes së Melania Trump: Ku ishte vallë Zonja e Parë e SHBA? Presidenti gjithmonë ishte vetëm apo i shoqëruar nga vajza e tij Ivanka. Por Melania di të shfaqet me plot finesë në momentin e duhur duke shuar shumë zëra.

Veshur me të kuqe ajo është pranë bashkëshortit më pranë se kurrë duke mos ndalur edhe puthjet. Ishte vetë Zonja e parë e cila hapi takimin në me mbështetës në Florida. Fillimisht me një lutje e më pas me premtimin se do t’i përkushtohet grave dhe fëmijëve.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤