E ‘larë’ në diamant, Beyonce vezullon në Grammy Awards

Mbreteresha e popit ka bërë që të gjithë sytë të kthehen tek ajo teksa u shfaq në mbrëmjen më të madhe të ndarjes së cmimeve Grammy me një fustan te zi të gjatë dhe të hapur deri në fund të këmbës.

3-5

Picture 1 of 4

Ajo që ra më shume në sy krahas paraqitjes së saj, ishin vathët, të cilat kanë një vlerë të jashtëzakonshme, plot 6.8 milionë dollarë të markës Lorraine Schwartz.

Nësë dëshironi të keni të njëjton look si këngëtarja e famshme patjetër që duhet të mendoheni mirë, sepse të jesh Beyonce kushton shtrenjtë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤