“E shëmtuar!”/ Ronela Hajati reagon me lot ndaj komenteve

View Gallery
13 Photos
“E shëmtuar!”/ Ronela Hajati reagon me lot ndaj komenteve
Ronela 1

“E shëmtuar!”/ Ronela Hajati reagon me lot ndaj komenteve
Ronela 2

“E shëmtuar!”/ Ronela Hajati reagon me lot ndaj komenteve
Ronela Hajati 2

“E shëmtuar!”/ Ronela Hajati reagon me lot ndaj komenteve
Ronela Hajati

“E shëmtuar!”/ Ronela Hajati reagon me lot ndaj komenteve
Ronela Hajati 3

“E shëmtuar!”/ Ronela Hajati reagon me lot ndaj komenteve
Ronela Hajati 1

“E shëmtuar!”/ Ronela Hajati reagon me lot ndaj komenteve
Ronela Hajati 2

“E shëmtuar!”/ Ronela Hajati reagon me lot ndaj komenteve
Ronela Hajati 1

“E shëmtuar!”/ Ronela Hajati reagon me lot ndaj komenteve
Ronela-Hajati-1

“E shëmtuar!”/ Ronela Hajati reagon me lot ndaj komenteve
Ronela Hajati 3

“E shëmtuar!”/ Ronela Hajati reagon me lot ndaj komenteve
Ronela Hajati 4

“E shëmtuar!”/ Ronela Hajati reagon me lot ndaj komenteve
Ronela Hajati 5

“E shëmtuar!”/ Ronela Hajati reagon me lot ndaj komenteve
Ronela Hajati

Ronela Hajati publikoi pak ditë më parë një foto ku shfaqej me vetulla të bashkuara. Mirëpo, krahas atyre që e kuptuan mesazhin që këngëtarja kërkonte të përcillte, kishte edhe komente negative.

Madje, Ronela u cilësua edhe si e shëmtuar. Për këtë arsye, ajo vendosi të reagonte sot përmes një tjetër fotoje ku shfaqet e përlotur.

“Unë kur pashë komentet për vetullën”, shkruan këngëtarja, duke nënkuptuar se i vjen keq për të gjithë ata që nuk e kanë marrë mesazhin e saj që konsistonte në frymëzimin nga Frida Kahlo, piktorja meksikane, ikona e fuqisë dhe artit, e cila me vetullat e bashkuara ndryshoi standardet e bukurisë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤