Ed Sheeran i bën serenadë aktores

ed-sheeran-dhe-maisie-williams

Ed Sheeran ka zbuluar detaje për paraqitjen e tij në sezonin e ri të serialit “Game of Thrones”.

Këngëtari dhe tekst-shkruesi më herët ishte konfirmuar shfaqjen e tij në këtë shfaqje fantastike nga udhëheqësit David Benioff dhe D.B. Weiss, por s’ka informata për natyrën e kontributit të tij në këtë sezonë, shkruan NME.

Në një intervistë të re me The Hits Radio, Sheeran u dha një ide fansave për atë se çfarë mund ta presin nga ky rol.

“Veç kam një skenë me Maisie Williams që luan rolin e Arya Stark”, tha ai.

“Këndoj një këngë e pastaj ajo thotë: Oh kjo këngë është e mirë!”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤