Edhe WhatsApp po kopjon Snapchat

auto_cms-image-0004727141478436327

Tani e gjithë familja e Facebook ka nga një pjesë të Snapchat.

WhatsApp është duke i testuar storjet e Snapchat që i lejojnë përdoruesit të shpërndajnë imazhe me mbishkrime dhe animacione.

Veçoria eksperimentale, e quajtur “Status”, shton një hapësirë të re mes Çateve dhe Thirrjeve dhe, njëjtë si Snapchat, ato zhduken brenda 24 orëve.

Për momentin kjo veçori e re është vetëm në versionin beta dhe nuk është ende e qartë se kur do të lansohet plotësisht.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤