Efekti shëndetësor i pabesueshëm i përqafimeve

Një përqafim i thjeshtë nga një i huaj është i mjaftueshëm për të ndier dhimbjen e vetmisë.

Por trajtimi i kësaj epidemie të heshtur, mund të bëhet me anë të përqafimeve thonë studimet e reja, nga Universiteti i Londrës.

Megjithatë studiuesit po ashtu njoftojnë se përqafimet janë nën kërcënimin e harresës për shkak se njerëzit janë zhytur në përdorimin e telefonave të tyre me të cilët bashkëpunojnë me njëri-tjetrin në mënyrë digjitale.

Kështu nëse epidemia e heshtur nuk trajtohet të paktën me anë të përqafimeve, ju jeni të rrezikuar nga sëmundjet e zemrës, kancerit, obezitetit dhe më e keqja nga pirja e 15 cigareve në ditë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤