Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!

View Gallery
30 Photos
Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
m11488411042

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
m51488411034

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
m21488411047

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
m41488411030

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
m61488411037

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
melania1488410853

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
Melania 18

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
Melania 15

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
Melania 10

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
Melania 3

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
Melania-8

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
melania-trump-bill-clinton

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
Melania 1

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
Melani Brigite 6

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
Melani Brigite 3

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
French President Macron state visit to the USA, Washington - 24 Apr 2018

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
Melani 4

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
Melani 2

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
Melani 1

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
Melania-Trump-and-Trump-768x513

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
melani

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
Melanie-Trump-1

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
melania-trump-republican-national-convention-day-one-fashion-roksanda-christian-louboutin-tom-lorenzo-site-6

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
melania-trump-blue-dress-outfit-rex

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
Melania Trump & Brigitte Macron 9

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
Melania Trump & Brigitte Macron 7

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
Melania 6

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
Melania 19

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
Melania 16

Elegante dhe plot stil si Zonja e Parë Melania Trump!
Melania 13

E pëlqeni ose jo zonjën e parë të Amerikës, një gjë nuk e mohoni dot: Ka stil dhe elegancë për t’u marrë shembull. Por krahas prerjeve perfekte dhe fizikut të hatashëm, Melania Trump duket se ka një tjetër as nën mëngë për t’u dukur perfekte.

Në një hetim të vogël të stilit të saj ndër vite, zbuluam sekretin e saj: Zonja e parë ka një dobësi për ngjyrën e bardhë dhe e ka kthyer në një art të vërtetë të veshurit me këtë ngjyrë, gjë që shumë femra i druhen.

Por Melania Trump duket se i di disa hile të vogla kur vjen puna tek të veshurit me të bardhë.

Fillimisht, ajo është gjithnjë e nxirë dhe në këtë mënyrë, e bardha rri shkëlqyeshëm në lëkurën e saj të bronxtë dhe po ashtu edhe me flokët me fije karamel.

Veshjet e saj janë gjithnjë të prera në perfeksion dhe kanë detaje si pala apo fruda që i japin gjallëri veshjes.

Dhe së fundmi, materialet janë gjithnjë të plota. I keni parasysh fustanet apo pantallonat e bardha që t’i nxjerrin në shesh të gjitha dhe t’i as që ia ke idenë? Epo ky nuk është rasti i Melania-s.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤